Manos Del Uruguay er et non-profit-drevet kooperativ som eies og drives av landbrukets kvinner. Deres oppgave er å skape arbeidsplasser og inntekter for kvinner fra den uruguayanske landsbygda. Som medlemmer av World Fair Trade Organization (WFTO) preges Manos forretningspraksis av åpenhet, rettferdighet og respekt.

Du kan se opprinnelsen til hvert nøste garn som er produsert, og i tillegg vil du finne håndverkerens underskrift på etiketten. Derfor vet du nøyaktig hvem og hvilke som drar nytte av akkurat det garnet du kjøper.

Alegria - Sokkegarnet fra Manos!

Alegria kommer i en skjønn blanding av superwash-behandlet merinoull og slitesterk polyamid. Dette resulterer i et fantastisk mykt garn med god formbarhet og behagelig følelse. Garnet er håndfarget og kommer i mange vakre fargsammenstillinger. Alegria passer like godt til sokker som til barneplagg og sjal.

Fino

Manos del Uruguays Fino kombinerer mykheten av merinoull med silkens glans, noe som resulterer i et tynt garn som passer perfekt til luksuriøse plagg og tilbehør. Fino farges på en ny metode som gir fantastiske nyanser.

 

Marina

Manos del Uruguays Marina er et entrådet, utrolig lett og mykt lacevekt-garn i 100% superwashbehandlet merinoull. Med hele 800 meter per hespe har du her det perfekte garnet for dine tynne sjal og til vakre blondestrikk. Marina kommer dessuten i en skjønn skala av håndfargete nyanser som tilbyr noe for enhver mak.

Maxima

Maxima, ett utrolig mykt ullgarn av fineste merinoull. De skjønne fibrene i kombinasjon med den lette tråden gir ett noe grovere, luksuriøst garn som passer perfekt til gensere, pledd og skjerf. Med flere vakre, håndfargede nyanser å velge immellom kan vi nesten love at du akkurat nå har mött framtidens favoritt!

Serena

Serenas fantastiske blanding av Sør-Amerikansk pimabomull og babyalpakka gir et vakkert fall, noe som gjør den ideell for blant annet skjerf, sjal, jakker og sommertopper. Fiberblandingen skaper sammen med den tradisjonelle fargingsmetoden et nydelig «stonewashed look».

Pimabomull er en av de bomullsarter som er av finere kvalitet. Dette på grunn av de lange, jevne fibrene som resulterer i et veldig mykt plagg.

Silk Blend

Manos del Uruguay Silk Blend er et elegant, klassiskt garn der den supermyke merinoullen kombineres med den subtile gløden av silke. Garnet gir rene og definerte masker, noe som resulterer i et sofistikert design med vakre fremtredende masker og fletter. Silke Blends utsøkt fargekart tilbyr et bredt spekter av fantastiske juvellignende farger og nyanser.